Meist

Kes me oleme? Ja muud juttu.

Oleme ühe katkise poekoti tulemus. Jah, läks katki ja teist sama head poest ei leidnud. Nii sai soetatud esimene õmblusmasin, veidi kangast ja varsti oligi esimene kott valminud. Märkamatult ka teine ja kolmas ja oligi uus hobi sündinud. Peale kümmet kuud üha huvitavamate ja keerulisemate lõigete järgi kottide ning tugevamate materjalidega õmblemist oli aeg soetada uus võimsam tööstuslik õmblusmasin. See viis õmbluskvaliteedi tükkmaad kõrgemale ja ühtlasi kasvas ettevõtlikkusest välja ettevõte.

Tänaseks oleme kotte saatnud nii erinevatesse Eesti paikadesse kui ka mitmetesse Euroopa riikidesse – Saksamaale, Hollandisse, Austriasse ja Inglismaale. Kottide valmistamiseks kasutame enamasti disainerite poolt müüdavaid lõikeid, aga vahel katsetame ka enda välja mõeldud lõigetega. 🙂

Hindame kvaliteeti – pidevalt otsime ja katsetame uusi materjale.  Eesmärk on saavutada võimalikult äge tulemus. Koti õmblemisel on mängus hästi palju detaile – näiteks niit, nõel ja lukud. Kasutame kõrge kvaliteediga niiti Itaaliast ja kõige parema kvaliteediga lukke, mida oleme suutnud leida. Lausa nii uhked oleme lukkude üle, et igal võimalusel ütleme “Näe, tõmba lukku. On mõnus, eks?”  

Iga koti meisterdamise lõpus leiab aset üks hästi oluline etapp – valmis saanud asja imetlemine, ei suuda vahel käest äragi panna.

Kui palju võtab ühe koti valmimine aega? Sõltuvalt lõike keerukusest ja materjalidest ca 30 minutit kuni 6 tundi. Rekord on tegelikult 15 tundi – ühel seljakotil oli ca 95 osa!

Eritellimuste valmimisaeg ca 3 nädalat, võimalusel ka kiiremini.

Pildil Leene Kannisto – õmbleja ja kogu operatsiooni master mind. 😀

Profiilipilt
sewing machine
Käsitöö

Kõik kotid ja teised õmblustööd on valminud kästööna Saaremaa metsade vahel.

smiley
Naudime, mida teeme!

Meile nii väga meeldib kõiki neid asju valmistada! Iga asi on meisterdatud suure hoolega!

pencil
Ei leia meelepärast?

Võtame vastu eritellimusi. Võta meiega julgelt ühendust ja leiame sobiva variandi!

Shopping Cart